“Wake up and make-up”

Bij permanente make-up worden wenkbrauwen, lippen en ogen permanent voorzien van make-up middels micropigmentatie. U zult zich dagelijks compleet en zelfverzekerd voelen zonder enige inspanning. Met permanente make-up ziet u er verzorgd uit op een natuurlijke manier. Door permanente make-up aan te brengen krijgt u een sprekender gelaat, met een natuurlijke finish die esthetisch verantwoord is.

WENKBRAUWEN

Er zijn verschillende technieken die de PMU specialist beheerst. Op dit moment zijn de populairste technieken de Fashion Powder Brow en de Hairstrokes. Een combinatie van verschillende technieken is ook mogelijk.
Fashion powder brow
Hairstrokes

HAIRSTROKES

Ook wel bekend als microblading. Bij deze techniek worden er haartjes tussen de eigen haartjes gepigmenteerd waardoor er een natuurlijk ogende wenkbrauw wordt gecreëerd.

Welke techniek u ook kiest, de PMU specialist streeft ernaar om het mooiste van uzelf naar boven te halen!

Shadow Brow

SHADOW BROW

De oudste en meest bekende techniek. Hierbij wordt de wenkbrauw volledig ingeschaduwd.

LIPPEN

Altijd mooie lippen met een permanente lipliner. Zijn uw lipcontouren vervaagd door ouderdom? Stoort de asymmetrie van uw lippen u of wilt u wat voller ogende lippen creëren? Dan is permanente make-up op de lippen een uitkomst.
 
De PMU specialiste beheerst ook op dit gebied verschillende technieken.
Lipliner
Lipliner schaduw

LIPLINER EN SCHADUW

De eerste lipliner wordt gezet en vervolgens ingeschaduwd. Met deze techniek kunnen oneffenheden goed worden gecorrigeerd.

 

Full Lips

FULL LIPS

Deze techniek omvat het volledig pigmenteren van de lippen.

HOE WERKT PERMANENTE MAKE-UP?

Permanente make-up (PMU) oftewel micropigmentatie is het aanbrengen van naaldpigment in de bovenste laag van de dermis. Dit is anders dan bij tatoeëren, waar het pigment in de onderste laag van de dermis ingebracht wordt. Door verfijnde instrumenten en apparaten kan het pigment op de juiste plaatsen worden aangebracht. Micropigmentatie is dus semi-permanente make-up.

Dit betekent dat het aangebrachte pigment na verloop van tijd langzaam zal beginnen te vervagen en een jaarlijkse touch-up de ideale methode is om uw perfecte look te blijven behouden.

VOOR WIE IS PERMANENTE MAKE-UP GESCHIKT?

Micropigmentatie, een wat ruimere benaming voor permanente make-up, is geschikt voor jong en oud, vrouw en man!

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een persoon micropigmentatie overweegt. Een reden kan zijn dat een persoon graag delen van het gelaat extra wil accentueren (cosmetische reden) maar micropigmentatie biedt ook veel mogelijkheden als het gaat om het zoveel mogelijk camoufleren van oneffenheden in het gelaat (medische reden). Denk hierbij aan het camoufleren van een litteken of het gebrek aan haar bij de wenkbrauwen. Het is daarom geschikt voor een ieder die graag de beste versie van zichzelf wil zijn en met kleine aanpassingen zichzelf een zelfvertrouwen boost gunt!

Micropigmentatie kan een uitkomst bieden aan:

  • Alopecia patiënten
  • Ex-kanker patiënten
  • Mensen met haarverlies door andere medicatie
  • Schisis (hazenlip)

Indien u micropigmentatie/permanente make-up overweegt en u een bepaalde aandoening heeft, overleg dit dan altijd eerst met uw behandelend arts!

Voor ouderen, permanente make-up/micropigmentatie hoeft niet opvallend te zijn. Het kan subtiel worden aangebracht maar kan u wel tientallen jaren jonger doen ogen.

TARIEVEN Afspraak maken

Volg ons op Instagram