VEELGESTELDE VRAGEN OVER

Wat is het verschil tussen IPL en laserontharen met de Soprano Ice?

Het verschil zit hem in de effectiviteit en de afwisseling tussen warm en koud, wat de huid beschermt. Daarnaast is de Soprano Ice laser geschikt voor een grotere doelgroep (ook voor de donkere huid en blonde haren).

Doet de behandeling pijn?

De behandeling is vrijwel pijnloos. Dat betekent dat de behandeling hoogstens enig ongemak kan brengen, maar het zal geen pijn doen.

Welke zones kunnen behandeld worden?

We kunnen alle zones behandelen. Staat een zone er niet tussen? Bespreek dit met de laserspecialiste.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld zijn er minimaal 6-8 behandelingen nodig voor zichtbaar resultaat. Het aantal behandelingen hangt sterk af van de huid- of haartype.

Ik ga naar de zonnebank/op zonvakantie. Wanneer mag ik laseren?

Tien dagen vóór je behandeling en tien dagen ná je behandeling mag je de behandelde zone NIET blootstellen aan de zon óf gebruik maken van tanningsproducten. Plan je laserbehandelingen daarom rondom je trip naar de zon(-nestudio).

Hoe vaak moet je een HydraFacial behandeling laten doen?

Na een Hydrafacial zie je direct resultaat, om deze te behouden is geadviseerd de HydraFacial maandelijks te herhalen. Begin je pas met de HydraFacial? Dan raden wij aan een minikuur te volgen van 3 behandelingen in de eerste maand.

Wat moet ik doen vóór de behandeling?

U dient de te behandelen zone 12-24 uur van tevoren te scheren.

Wat kan ik verwachten na de behandeling?

Na de laserbehandeling wordt de huid door de laserspecialiste behandeld met een kalmerende gel of tonic.

Zie ik meteen resultaat?

Het resultaat kan verschillen per persoon. Uit ervaring blijkt dat de haren van de behandelde zone minder snel terug groeien, al na de eerste behandeling.

Ik ben blond, werkt de Soprano Ice wel?

Ja, de laser werkt ook op blond haar. Echter, hoe donkerder de haren, des te sneller de behandeling aanslaat. Het kan daarom voorkomen dat er meer behandelingen benodigd zijn bij blond haar.

Ik heb een getinte/donkere huid. Is de laser geschikt voor mij?

De Soprano Ice laser is één van de lasers die volkomen veilig is voor de donkere huid. Wij van Browtiful hebben veel ervaring in het laserontharen van de donkere huid.