VEELGESTELDE VRAGEN OVER

Wat is HydraFacial?

De HydraFacial behandeling is een recente doorbraak in de esthetische technologie. Optimale hydratatie tijdens de peeling is wat de HydraFacial behandeling onderscheidt van andere peelings en facials. HydraFacial levert positieve lange én korte termijn effecten op en kan op maat worden afgestemd op jouw huid. Het biedt onmiddellijke en opvallende resultaten zonder schilferen of irritatie, waardoor je jouw dagelijkse bezigheden direct kunt hervatten. De behandeling is kalmerend, verfrissend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

Wat is het verschil tussen de behandelingen?

De behandelingen onderscheiden zich in de serums die gebruikt worden tijdens de behandeling.

Wat is een superserum?

Een serum is een vloeistof met een hoge concentratie aan werkzame stoffen. Een superserum is een geconcentreerde vloeistof van zeer krachtige ingrediënten.

Is de HydraFacial ook geschikt voor de getinte huid?

De HydraFacial stimuleert geen pigment aanmaak en is dan ook geschikt voor de getinte huid. Ook als u last heeft van hyperpigmentatie is de HydraFacial een uitstekende behandeling.

Wat is het verschil tussen hydradermabrasie en microdermabrasie?

In tegenstelling tot bij de microdermabrasie wordt de huid bij de hydradermabrasie niet droog of schilferig.

Kun je de HydraFacial ook combineren met LED therapie?

HydraFacial is uitstekend te combineren met LED therapie en versterkt de resultaten van de HydraFacial. Lees meer.

Zijn er gevallen waarin ik niet behandeld kan worden?

Er zijn enkele gevallen waarin u niet behandeld kan worden, bijvoorbeeld als u in verwachting bent. In sommige gevallen zullen wij in samenspraak met de arts de behandeling uit kunnen voeren.

Ik gebruik Roaccutane (isotretinoïne). Kan ik de HydraFacial ondergaan?

U kunt de HydraFacial behandeling alleen ondergaan als u langer dan 6 maanden geen gebruik heeft gemaakt van de Roaccutane.

Ik gebruik retinol. Kan ik de HydraFacial ondergaan?

Ja, dat kan als u retinol gebruikt. Echter dient u drie dagen te wachten vóór u de HydraFacial kan ondergaan.

Kan ik behandeld worden als ik botox/fillers heb?

Ja, dat kan. Echter verzoeken wij u 14 dagen te wachten na de ingreep. In verband met het vacuüm dient u dit ten alle tijden aan tegeven, ook als de 14 dagen verstreken zijn.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Vele geven aan dat na slechts één behandeling dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glans heeft.

Ga je na de behandeling vervellen?

De HydraFacial is een schilferloze peeling, dat betekent dat de huidcellen verwijderd worden, maar zonder dat je daarvan gaat schilferen.

Hoe vaak moet je een HydraFacial behandeling laten doen?

Na een HydraFacial zie je direct resultaat. Om deze te behouden is geadviseerd de HydraFacial maandelijks te herhalen. Begin je pas met de HydraFacial? Dan raden wij aan een minikuur te volgen van 3 behandelingen in de eerste maand.

Welke huidproblemen kunnen worden behandeld met de HydraFacial?

Met de HydraFacial kunnen wij veel huidproblemen behandelen, zelfs de meest gevoelige huid. Denk hierbij aan acne, rosacea, couperose, eczeem, psoarisis, UVschade en pigmentatie problemen. Indien u onder behandeling bent bij een arts of dermatoloog verzoeken wij u graag om dit vóór aanvang van de behandeling te overleggen.