“It’s never too late to experience the difference!”

Kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid in een hygiënische omgeving, uitgevoerd door een cosmetisch arts met jarenlange ervaring. Minimaal ingrijpen en behoud van mimiek en karakter, dat is de specialiteit van drs. Diederik van Imhoff.

Het beste resultaat kan worden bereikt door samen met de arts een reëel behandelplan op te stellen. Een consult is altijd vrijblijvend en indien u direct geholpen wilt worden kan dat ook. Daarnaast is de nazorg helder en kunt u zich tot de arts wenden indien er na een behandeling een onverwachtse situatie ontstaat.

Specialisme

  • Medische Botox behandelingen

  • Fillers

  • Lipvergroting

  • Micro/baby Botox

Schoonheidssalon Amsterdam Noord - Browtiful - Cosmetisch Arts - Agenda

NVCG

Drs. Van Imhoff is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG), een organisatie die zich serieus inzet voor de kwaliteit van cosmetische behandelingen en voorlichting.

BIG register

Een BIG registratie geeft duidelijkheid wat een zorgverlener kan en mag. Drs. Van Imhoff is een BIG geregistreerde arts.

BEHANDELINGEN @ Browtiful

Medische Botulinetoxine (Botox)

Last van migraine of spanningshoofdpijn, overmatige transpiratie (hyperhydrosis) of tandenknarsen? Botox kan een oplossing zijn en wordt vaak ook nog eens vergoed door de verzekering.

Botulinetoxine (Botox)

Rimpelvermindering in één of meerdere zones. Kraaienpootjes en andere rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Fillers

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke vocht vasthoudt en dat resulteert in extra volume. Wallen, neuslippenplooi, marionetlijnen en de lippen kun je hier goed mee opvullen.

Skinbooster

Met microinjecties van lichaamseigen hyaluronzuur worden reserves aangevuld, resulterend in een gezonder uitziende, gehydrateerde en verstevigde huid van de handen, hals, decolleté en gezicht.

De cosmetisch arts is minimaal 2 maal per maand aanwezig op de locatie.
Voor meer informatie over de data kunt u contact met ons opnemen.

Volg ons op Instagram