VEELGESTELDE VRAGEN OVER

Zijn jullie op zondag geopend?

Nee, wij zijn op zondag gesloten.

Kan ik bij jullie pinnen?

Ja, bij ons kunt u pinnen.

Werken jullie alleen op afspraak of kan ik binnen wandelen?

Je mag altijd binnen komen wandelen, maar de kans dat we je kunnen helpen is groter als je ons
van tevoren laten weten dat je komt.

Ik wil de afspraak annuleren, tot wanneer kan dit?

U kunt tot 24 uur van tevoren de afspraak kosteloos annuleren. Wij zijn binnen die 24 uur helaas
genoodzaakt kosten in rekening te brengen. De tijd is speciaal voor jou gereserveerd en wij
kunnen niemand anders meer helpen op dat moment. Wij sturen u ook per mail een reminder van
de afspraak om dit te voorkomen.

Achteraf betalen voor Nederlandse Consumenten

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.browtiful.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Eenmalige Machtiging voor Nederlandse Consumenten

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland, via eenmalige machtiging)
AfterPay voert voor www.browtiful.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je deze betaling via de AfterPay App of in de online omgeving MijnAfterPay kunt inzien. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Achteraf betalen voor Nederlandse Bedrijven

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland, bedrijven)
AfterPay voert voor www.browtiful.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van AfterPay. AfterPay informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.