3 simpele stappen om elke dag verzorgd voor de dag te komen

Herken je dat…iedere ochtend weer die race tegen de klok; kinderen die nog van alles nodig hebben, je partner/huisgenoot die alweer op de deur klopt als je nét in de badkamer bent gesprongen of als je weer na een lange tijd een bezoek brengt aan de schoonheidsspecialist en de deur uit gaat met een hele reeks aan producten waar je thuis alweer geen raad mee weet? Ik weet bijna zeker dat elke vrouw zicht wel herkent in één of meerdere van de bovengenoemde situaties. Vaak is de wil er wel om weer wat aandacht aan jezelf te besteden en denk je “Als ik straks tijd heb dan pak ik het wel weer op…”. Maar tijd heb je niet, tijd maak je!

Huidverzorging hoeft niet ingewikkeld te zijn en je hoeft niet ijdel te zijn om goed voor jezelf te zorgen. Schoonheid is zelfvertrouwen en zelfvertrouwen straal je uit als je er verzorgd uitziet en voelt. Daarnaast is voorkomen beter dan genezen; door nu goed voor de huid te zorgen kunnen veel problemen worden voorkomen (rimpels, pigmentvlekken, littekens etc.). Gracieus oud worden, dat wil toch iedereen? Liever nu verzorgen dan later MOETEN/WILLEN snijden of spuiten.

“Invest in your skin…IT is going to represent you for a long time”

Wist je dat de huid ons grootste orgaan is? De huid is ons “jasje” dat ons beschermt tegen allerlei invloeden van buitenaf. Toch is het vaak een onderdeel waar te weinig aandacht aan wordt besteedt. Vaak door gebrek aan tijd, kennis, budget of gewoon simpel weg motivatie.

Dat kan anders! In 3 simpele stappen kun jij vandaag nog beginnen met een routine die bij jou Lifestyle past en je dus vol kan houden. Gewoon back to basic, meer kan altijd nog.

Stap 1: Reiniging

Jij eet toch ook geen heerlijke maaltijd op een vies bord? De reiniging is daarom één van de essentiële stappen in de verzorging. Kies de reiniging die het beste werk voor jou huidtype.

Stap 2: Tonic/toner

Tonic/toner, dat is toch overbodig? Gewoon een trucje van de verkoper om meer aan mij te verkopen! Gewoon wassen en crème erop!

Wie o wie herkent deze gedachte? Wist je dat de huid na het reinigen behoefte heeft aan bestanddelen die het huidoppervlak herstellen nadat deze door het reinigen uit balans is geraakt? Het herstellend vermogen van het gebruik van een tonic/toner na de reiniging is direct zichtbaar en voelbaar. Bovendien kan er met een toner de laatste vuilresten/make-up resten verwijderen.

Stap 3: Verzorging

Onder de verzorging verstaan we dag- of nachtcrème. Vrouwen (en vooral moeders) moeten vaak keuzes maken vanwege tijdsgebrek, budget of om welke reden dan ook. Als je dan toch een keus moet maken, kies er dan voor de nachtverzorging! Immers, na een nacht slapen is de huid niet “vies” , terwijl na een lange dag buiten is de huid vol bacteriën en vrije radicalen waar je niet mee wil gaan slapen!

Kun je wat hulp gebruiken? Wij van Team Browtiful helpen je graag bij het creëren van de beste versie van jezelf door samen met jou een keus te maken die past bij jou huidtype en budget. Maak een vrijblijvende afspraak of kom langs voor advies.

See you soon!

XOXO Team Browtiful

Wil je op de hoogte blijven van onze events en acties? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en/of volg ons op onze sociaal media kanalen.

 

Vond je dit artikel leuk? Laat een comment achter en deel het met je vrienden.

2 reacties op “3 simpele stappen om elke dag verzorgd voor de dag te komen

  1. Saffira K. zegt:

    Leuk geschreven en heel herkenbaar!! Onlangs producten van jullie verzorgingslijn beauté pacifique aangeschaft. Erg tevreden over de producten, goede uitleg en huidverzorgingsroutine meegekregen.

    • Browtiful zegt:

      Dag Saffira, wat leuk om te horen dat je tevreden over de producten en dat je het advies op prijs stelt! Wij willen altijd samen met de klant kijken naar een oplossing op lange termijn, daar hoort goed advies bij. XOXO Team Browtiful

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *