Schoonheidssalon Amsterdam Noord - Browtiful - Eerste blog

Kijk eens wie blogt!

Welkom bij ons eerste blog. Hier proberen wij jullie op  de hoogte te houden van de nieuwste trends in beautyland, zullen wij veel van onze beautytips hier delen, informatie geven over onze behandelingen, jullie op de hoogte houden van onze events en nog veel meer. Kortom, wil je niets missen kom dan geregeld even een kijkje nemen.

Zoals je misschien ook hebt gezien is de website volledig  vernieuwt. Onze blog heb je al weten te vinden, maar er is ook een webshop bijgekomen waar je onze cadeaubonnen kunt aanschaffen, is het makkelijker om online een afspraak in te plannen of met ons in contact te komen en zijn er enkele paginas bijgekomen. Wij hebben hier samen met Maakmeesters hard aan gewerkt en we horen graag wat je ervan vindt!

Komende weken zal er nog genoeg nieuws bijkomen So stay tuned!

XOXO Team Browtiful

Wil je op de hoogte blijven van onze events en acties? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en/of volg ons op onze sociaal media kanalen.

Vond je dit artikel leuk? Laat een comment achter en deel het met je vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *